spanska restauranger




Le Petit Bistro
Det här kan man gott unna sig, även om man kan äta långt billigare på andra ställen. Här njuter man av franskinspirerade rätter och gott vin. Barnmeny finns. Öppet till lunch och middag. Paseo del Mar 20, Palma Nova.
Los Caracoles
Som namnet antyder har man sniglar på menyn, men givetvis också andra spanska rätter. Aliolin är en fin förrätt tillsammans med lite bröd och kanske en sallad. Ligger ett stycke upp från stranden, på Calle Martin Ros Garcia.
La Bodega
En klassiker som har funnits i många år. Bra läge vid strandpromenaden i Son Maties. Prova deras fajitas. Öppet från 18.30. Calle Pinada 4, Torrenova.
Chili Lounge
Svenskägd, nyöppnad (våren 2007) restaurang precis vid strandpromenaden - Calle Pinada 8, Torrenova. Sober inredning, trevlig personal, vällagad och prisvärd mat. Prova gärna scampin med hotmangodip eller den heta chiliburgaren.
Restaurante Economic
Populär bland lokalbefolkningen, inte minst för de generösa öppettiderna. Trevlig stämning och gott om spanska rätter. Ligger längst ner i Magaluf, på Calle Notario Alemany. Öppet för lunch och från kl. 20.00 till tidig morgon.
Meson Son Caliu
Också en lokal krog, med mycket spansk husmanskost på menyn. Lunchtid kan det vara svårt att få bord. Carretera de Andratx, alltså gamla vägen till Palma, strax efter bensinstationen. Prisnivå 2.
Nawaab
Finns på flera ställen på ön. Flera vegetariska alternativ och ett bra läge mitt på strandpromenaden i Magaluf. Öppet till lunch och middag. Prisnivå 2.

del 2


Dålig uppdatering

Nu var det ett tag sen det skrevs i denna blogg, men desto närmare resan kommer desto bättre upptadering kommer det att bli.. Det går snabbt nu snart är det april och då är det bara 3 månader kvar tills vi drar, härligt!!


RSS 2.0